Turizmus

 

Oldalak

December 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC

A Kistérség

Video

Turizmus doc letöltés

A Nógrád megyében található Szécsényi Kistérség a megye egyik természeti értékeiben, történelmi emlékeiben leggazdagabb térsége. Kulturális értékeit, hagyományait tekintve a felsorolást a méltán nemzetközi hírű Hollókővel lehet kezdeni, hiszen nevét mindenki ismeri, de nem szabad megfeledkezni Szécsényről, a kistérség központjáról, valamint a falvakról, melyek nemzetünk értékeit, hagyományait a mai napig hordozzák. Minden településen található olyan látnivaló, ami miatt érdemes ellátogatni, és ha elfáradt a látogató, kellemes környezetben megpihenhet.

A lapon található menü segítségével az itt tartózkodást megtervezheti, az évszaktól függően különféle programok, rendezvények színesítik a látogatást. Javasoljuk, hogy a térség hangulatának étvétele céljából, a jobb megismerés és kellemes pihenés érdekében töltsön el térségünkben több napot. Az éjszakázásra számos lehetőséget kínálnak a térségi szállásadók, eltérő kategóriájú és eltérő árfekvésű lehetőségekkel. A kikapcsolódási, szórakozási és kulináris élvezetek lehetőségeiről tájékoztatást talál az érdeklődő a Vendégvárás menüpontban és alpontjaiban.

Az ide látogatókat nem csak az egészséges, csendes friss levegő várja a természetben, hanem a gazdag vadállomány, mely a gyönyörű erdőkben, élénk domborzaton megtett túrák során is megfigyelhető. Számos tanösvény található a kistérségben, mely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Amennyiben nem járt még vidékünkön, kérem, tekintse meg programcsomagjainkat, melyből tetszőlegesen választhat az eltölteni kívánt idő kellemes eltöltésére. Ha további segítségre van szüksége, az elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésre.

Galéria

  • rotator-1
  • rotator-in-1
  • rotator-in-2
  • rotator-in-3
 
 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

* = required field

powered by MailChimp!

Kapcsolat